Ouderapp

SBO Horizon gebruikt de ouderapp Parro.(<-- klik op Parro) Wij vinden het namelijk belangrijk om goed en snel met u als ouder te kunnen communiceren. Met de app kunnen we gemakkelijk en snel berichten sturen in een afgeschermde omgeving. De app is gebruiksvriendelijk en maakt de communicatie tussen onze medewerkers en u makkelijk. Parro is ontworpen voor de smartphone, maar kan op alle devices worden gebruikt.

Functies

Er worden veel functies binnen de app aangeboden. We versturen onder andere onze nieuwsbrief Horizontaaltje via de app en u kunt de agenda aan uw persoonlijke agenda koppelen. Overige informatie die wij met u willen delen, versturen we ook via Parro en via e-mail. Op de groepspagina’s staat specifieke informatie over de desbetreffende groep. Hierbij kunt u denken aan informatie over activiteiten en foto’s. 

Privacy

We hechten veel waarde aan privacy en veiligheid. Daarom gebeurt inloggen met een wachtwoord. Persoonlijke gegevens die u niet wilt delen, kunnen worden afgeschermd.

Heeft u de app al geïnstalleerd?

Wij verzoeken ouders die de app nog niet hebben geïnstalleerd, dit snel te doen. Als u hulp nodig heeft met de installatie, kunt u even langslopen bij onze administratief medewerker.