Unicoz Onderwijsgroep

"WIJ HEBBEN AANDACHT VOOR DE TALENTEN VAN ONZE LEERLINGEN"


 

Onze school is onderdeel van Unicoz Onderwijsgroep. De Unicoz Onderwijsgroep heeft in totaal 23 basisscholen, waarvan 11 katholiek, 10 christelijk (waaronder 1 reformatorisch), 1 interconfessioneel en 1 voor speciaal basisonderwijs, namelijk Horizon.

Het voorgezet onderwijs bij Unicoz bestaat uit het Oranje Nassau College Clauslaan en het Oranje Nassau College Parkdreef. Op het ONC Clauslaan zijn de opleidingen basis, kader, mavo en mbo (niveau 2) gevestigd. Op het ONC Parkdreef mavo, havo, atheneum en gymnasium.

Unicoz Onderwijsgroep staat voor een unieke kijk op christelijk, katholiek en interconfessioneel onderwijs. Vanuit de visie dat ieder kind uniek is, is er aandacht voor de talenten van de leerlingen. De scholen als leer-, werk- en leefomgeving laten zich daarbij in de dagelijkse omgang met leerlingen en het geven van onderwijs inspireren door hun levensbeschouwelijke identiteit. De scholen zijn gefocust op vernieuwend, kwalitatief hoogwaardig onderwijs en gericht op de optimale ontwikkeling van ieder kind. Elke school heeft zijn eigen profiel dat past bij de behoeften van leerlingen en ouders.

Unicoz Onderwijsgroep:
Bredewater 4
2715 CA Zoetermeer
T 079-3208830
info@unicoz.nl

Voor meer informatie over Unicoz verwijzen wij u naar de website: www.unicoz.nl.